Tjenester

Berntsen VVS tilbyr komplette løsninger for å gjøre prosjekter enkelt og praktisk for våre kunder.  Vi tilbyr service og utskiftninger av baderom, kjøkken og vaskerom. Vi kan ta på oss alle typer av oppdrag og løsninger som rørlegging, varmeanlegg, varmepumper, vannbåren varme og montering av toalett og dusjkabinett og annet relatert arbeid.

Vannmålere og sprinkler

Alle husstander i Norge betaler vannavgift, og det regnes ut fra et arealprinsipp. Altså betaler man ut fra en gitt standard på et gitt antall kvadratmeter. I veldig mange tilfeller, vil dette nivået være mye høyere enn det faktiske forbruket til en vanlig husstand. Man kan fort spare flere tusen kroner i året på å installere en vannmåler, som man leser av og dermed betaler for det man bruker.

Vi installerer dette for deg, og rådgir deg om hva som er mest gunstig i deres situasjon.

Radiatorer og varmeanlegg

Berntsen VVS monterer radiatorer og varmeanlegg. Radiatorer er svært praktiske i store- og små bygg, som ene bolig, butikker og lagerlokaler. Vi utfører også utskiftning av diverse varmeanlegg og har samarbeidspartnere som utfører montering av varmepumper.

Totalrehabilitering av bad og våtrom

Ønsker du deg et nytt og moderne bad? Vi utfører totalrehabilitering av baderom, og fjerner det eksisterende badet for deg før vi starter på utførelsen av det nye. I tillegg utfører vi også montering av baderomsinnredning som dusj, badekar, toalett, vask og skap.

Tining av vann og avløp

Om vinteren er det svært vanlig at rør til vann og avløp fryser til is, selv inne i boliger. Det siste man bør gjøre, er å prøve å tine rørene selv. Dette kan ende i husbrann og personskader. Tining av vann og avløp skal overlates til fagfolk. Ring oss ved behov for tining av vann og avløp.

Vannbåren varme

Berntsen VVS utfører montering av vannbåren varme. Vannbåren varme er en miljøvennlig og økonomisk oppvarmingsmetode. Spør oss om vannbåren varme.

Sanitæranlegg

Vi monterer sanitæranlegg i alle typer bygg.